Optagelse

Hvis du har lyst til at træne kampsport, hvad end det er for sammenholdets skyld, om du vil lære at forsvare dig selv, eller for at træne din krop, styrke, kondition, balance og reaktionsevne, så kom og vær med. Karate er for alle uanset køn, alder, grundform og skavanker.

Hvis du ønsker at være en del af vores introhold, og at der bliver fokuseret 100% på dig, så starter vi nyt hold op til august. Træningen for nye medlemmer er gratis den første måned, så du kan se, om det er noget for dig. Hvis det er for længe at vente, så kig forbi til en træning, eller ring til os, og lad os få en snak om hvordan du kommer i gang.

Vores børnehold er for børn fra 10 til og med 13 år, og vi træner tirsdage og torsdage fra 17:00-18:00. Det koster 130 kr. pr. måned.
Voksenholdet er for alle fra 14 år, og vi træner tirsdage og torsdage fra 18:00-19:30, samt lørdage 10.30-12.00. Derudover er der i de 150 kr. det koster pr. måned inkluderet mulighed for fritræning alle døgnets 24 timer, i vores egne lokaler på "mejeriet".
Vi træner i drengenes gymnastiksal på Kattegatskolen.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, så sidder vi klar bag skærmen på mail@karatecarsten.dk.
Du er også velkommen til at ringe til Carsten på 51 94 53 69. Han kan svare på det meste...

Vi træner i drengenes gymnastiksal på Kattegatskolen.


Desuden har vi vores egne lokaler

På det gamle mejeri har vi vores helt egne lokaler, indrettet med kampmåtter på gulvet, og diverse udstyr til konditions-/styrketræning. Her er der mulighed for selvtræning alle døgnets 24 timer.